Gratis patroon knuffelauto "Lincoln Continental"

Materialen:
* Blauw fleece (20 cm bij 20 cm)
* Groen fleece (50 cm bij 50 cm)
* Vulling (bijvoorbeeld wol, kapok, poppenvulling)

Werkbeschrijving:
Download het gratis naaipatroon hier.

Knip alle delen uit de stof, volg hierbij de grijze lijnen en knip de stof bij de grijze lijnen in. Naai de auto binnenste buiten in elkaar, dus leg steeds de goede kanten van de stof op elkaar.

Naai allereerst de voorruit aan het dak vast. (Naai achtereenvolgens van a naar b, van b naar c, van c naar d, van a naar e en van e naar f.) Naai nu de achterruit aan het dak vast. (Naai achtereenvolgens van g naar h, van h naar i en van g naar j). Naai vervolgens het dak met de ramen aan de bovenkant van de auto vast. (Naai achtereenvolgens van k naar l, van l naar i via d, van k naar j via f en van j naar i.)

Naai de grill aan de bovenkant van de auto. (Naai van m naar n). Naai vervolgens de grill aan de onderkant van de auto. (Naai van o naar p.) Naai de zijkanten aan de auto. Start hierbij ten hoogte van de grill. Naai aan de ene kant eerst onderlangs van m naar r via o en vervolgens bovenlangs van m naar r. En naai aan de andere kant eerst onderlangs van n naar q via p en vervolgens bovenlangs van q naar n.

Naai de auto dicht, maar laat de vulopening open. (Naai van r naar q.) Keer de goede kant naar buiten. Vul met de vulling en naai met de hand de vulopening dicht.


Speelgoed voor kinderen moet aan strenge eisen voldoen. Fabrikanten moeten hun speelgoed eerst grondig testen voordat ze op de verpakking mogen schrijven dat het product geschikt is voor kinderen jonger dan 3 jaar. Maar ook speelgoed voor oudere kinderen moet aan strenge eisen voldoen. Handgemaakte kleding en speelgoed voor kinderen is niet getest en kan dus nooit dezelfde veiligheid garanderen als een product dat in massaproductie is gefabriceerd. Als je zelf kleding of speelgoed maakt voor kinderen onder de drie jaar, zorg er dan in ieder geval voor dat het product geen kleine onderdelen bevat zoals knopen (vaak wordt als algemene richtlijn aangenomen onderdelen met een diameter kleiner dan 3,5 cm) en gebruik tevens extra sterke machinegaren.

© de droomfabriek
niet bestemd voor commercieel gebruik

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk zeg! Ga ik zeker eens proberen...
    Ben via via hier terecht gekomen...ik volg =D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dit is ZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO goed gelukt

    BeantwoordenVerwijderen