Gratis patroon jurkje met rits maat 68

Materialen:
* Vintage stof (100 cm breed bij 60 cm hoog)
* Effen stof (100 cm breed bij 60 cm hoog)
* Deelbare rits (30 cm)
* Machinegaren

Werkbeschrijving:
Download het gratis naaipatroon hier. Print het patroon vier maal uit. Knip de twee delen van het voorpand en de twee delen van het achterpand uit het papier.

Knip het linker- en rechtervoorpand en het achterpand uit de vintage stof. Hou 1 cm naadtoelage aan bij het voorpand aan de ritszijde. Knip ook een linker- en rechtervoorpand en een achterpand uit de effen stof. Leg het linker- en rechtervoorpand van vintage stof op het achterpand van vintage stof, met de goede kanten op elkaar. Naai de schoudernaden en de zijnaden. Herhaal deze stappen voor de voorpanden en het achterpand van de effen stof.

Leg de binnenkant (effen stof) en buitenkant (vintage stof) van de jurk met de goede kanten op elkaar. Naai de halsnaad en de onderkant van de jurk. Keer de jurk met de goede kant naar buiten. Haal het linker armsgat tevoorschijn via de opening aan de zijkant van de jurk. Naai de armsgaten met de goede kanten op elkaar. Doe hetzelfde voor het rechter armsgat. Naai ten slotte de rits in de jurk.

© de droomfabriek
niet bestemd voor commercieel gebruik

1 opmerking:

  1. Ik ben op zoek naar een patroon van een vissrshoedje.kan iemand mij daar aan helpen.het is voor een man

    BeantwoordenVerwijderen